Kumppanuudet ja OEM-Ratkaisut

ACAROM

ACAROM on Romanian autoteollisuusyhdistyksen suurin edustaja ja kerää 144 yritystä kehittämään olemassa olevia ja uusia toimintoja autoteollisuuteen. ACAROM on perustettu 1996, ja se on Romanian autoteollisuuden äänitorvi. Yhdistys panee alulle, edistää ja koordinoi toimintaa jäsenilleen sisältäen osallistumisen monenlaisiin teollisuustapahtumiin, koulutusohjelmien järjestämisen, teollisuusasioissa lobbaamisen sekä autoteollisuussektorin standardien ja säädösten kehittämisen ja levittämisen.

AIPE

AIPE (Italian painevälineistöjen järjestö) on voittoa tavoittelematon järjestö, joka kokoaa yhteen Italian tärkeimmät boilerinvalmistajat.

Organisaation tavoite on vastata tehokkaasti ja nopeasti boilerinvalmistajien keskeisimpiin haasteisiin sekä lokaalissa että kansainvälisessä ympäristössä.

Altair

Altair on maailman johtava asiakkaidensa innovaatioita vahvistavan teknologian tarjoaja. Se on tarjonnut asiantuntija-apua tuotesuunnittelun, edistyneiden insinööriohjelmistojen, on-demand-teknologian ja yritysanalytiikan aloilla viimeiset 27 vuotta.

CYBERNET SYSTEMS

CYBERNET SOLUTIONS on tarjonnut tieteellisiä tietoteknisiä ja insinöörisuunnitteluun tarkoitettuja ratkaisuja monenlaisille asiakkaille yli 30 vuotta. CYBERNET SOLUTIONS keskittyy ensisijaisesti ohjelmistojen toimittamiseen, ja se pyrkii tarjoamaan kokonaisratkaisuja asiakkaille, joilla on CAE-tarpeita, jotka sisältävät muun muassa rakenteellisia, termisiä ja nesteanalyysejä.

ELSEVIER

Elsevier on maailman johtava informaatioratkaisujen tarjoaja, joka edistää tieteen, terveydenhuollon ja teknologian ammattilaisten suoriutumista työssään antaen heille mahdollisuuden tehdä parempia päätöksiä, tarjoamaan parempaa hoitoa ja joskus tekemään uraauurtavia löytöjä, jotka laajentavat tiedon ja inhimillisen kehityksen rajoja.

OXFORD INSTRUMENTS

OXFORD INSTRUMENTS kehittää huipputeknologisia laitteita ja järjestelmiä niin tuotekehityksen kuin teollisuudenkin tarpeisiin. Se tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin fysiikan perustutkimuksesta kaupallisesti kannattavaan nanoteknologiaan.

Siemens AG

Yhtenä maailman suurimmista insinööri- ja elektroniikkaorganisaatioista Siemens AG:llä on vahva tausta ja presenssi tuotteiden elinkaaren hallinnassa (PLM). Siemens tarjoaa valikoiman PLM-ohjelmistoratkaisuja, ja sen tavoitteena on auttaa globaaleja organisaatioita toimimaan yhtenä ryhmänä. Tässä Siemens onnistuu luomalla yhtenäisen tietorakenteen ja tukemalla organisaation sisällä käytettäviä järjestelmiä, kuten CAD-, CAM- ja CAE-ohjelmistoja.

SPECTRO

Osana AMETEK Materials Analysis Divisionia SPECTRO on yksi maailman johtavista analyyttisten laitteiden valmistajista, ja se käyttää OES-teknologiaa ja röntgen-fluoresenssispektrometriaa, jota teollisuus, tutkimus ja yliopistomaalima hyödyntävät materiaalien alkuainetunnistukseen.

Thermo Fisher Scientific Inc.

Thermo Fisher Scientific Inc. on markkinajohtaja, ja tarjoaa ratkaisuja asiakkailleen farmaseuttisella ja bioteknisellä alalla, sairaaloiden ja kliinisten laboratorioiden, yliopistojen, tutkimusinstituuttien, valtion virastojen joukossa sekä ympäristö- ja prosessinhallinta-aloilla.