Partnerkapcsolat és OEM megoldások

ACAROM

ACAROM is the largest representative automotive association in Romania and gathers 144 companies that develop existing and new activities in the automotive industry. Established in 1996, ACAROM is the voice of the Romanian automotive industry.

The association initiates, facilitates and coordinates actions for its members including participation in a range of  industry events, organization of training programs, lobbying for industry issues, development and dissemination of standards and regulations related to the automotive sector.

AIPE

Az AIPE (Olasz Nyomástartó Berendezések Szövetség) egy non-profit szervezet, amely összegyűjti a legfontosabb berendezés-gyártókat Olaszországban.

A szervezet célja, hogy hatékony és gyors közreműködést nyújtson azon kihívásoknál, amelyekkel a nyomástartó berendezés-gyártóknak kell szembenézniük nemcsak helyi, hanem nemzetközi szinten.

Altair

Az Altair az ügyfél innovációkat támogató technológiák vezető globális beszállítója. 29 éve nyújt szakértő támogatást a terméktervezés, speciális mérnöki szoftverek, on-demand számítógépes technológiák és vállalkozás-analitikai megoldások terén.

CYBERNET SYSTEMS

A CYBERNET SYSTEMS 30 éve nyújt tudományos informatikai és mérnöki megoldásokat ügyfelei széles köre számára. Elsősorban szoftver megoldásokra specializálódva a CYBERNET SYSTEMS arra törekszik, hogy teljes körűen kielégítse ügyfelei CAE igényeit - pl. szerkezeti, termikus vagy áramlástani elemzésekkel, hogy csak néhányat említsünk.

ELSEVIER

Elsevier is a world-leading provider of information solutions that enhance the performance of science, health, and technology professionals, empowering them to make better decisions, deliver better care, and sometimes make groundbreaking discoveries that advance the boundaries of knowledge and human progress.

OXFORD INSTRUMENTS

OXFORD INSTRUMENTS csúcsminőségű eszközöket és rendszereket fejleszt a K+F és az ipari felhasználók számára, az alapvető kutatási megoldásoktól kezdve egészen a kereskedelmileg is életképest nanotechnológiáig bezárólag.

Siemens AG

A világ legnagyobb mérnöki és elektronikai szervezeteinek egyikeként a Siemens AG komoly háttérrel és tudással rendelkezik a termék-életciklus-menedzsmentet (Product Lifecycle Management - PLM) illetően. A Siemens annak érdekében fejlesztette ki PLM szoftvereit, hogy koherens adatstruktúrával és a már alkalmazott CAD, CAM és CAE rendszerek konszolidációjával segítse a multinacionális szervezetek munkáját.

SPECTRO

Az AMETEK Anyagminőség Elemzési Divíziójába tartozó SPECTRO a világ egyik legnagyobb analitikai eszköz forgalmazója. Az eszközök optikai emissziós és röntgenfluoreszcens spektrometriával működnek. Kutatási, oktatási és ipari területeken éppúgy alkalmazzák őket, mint az anyagminőségek elemi elemzése során.

Thermo Fisher Scientific Inc.

A Thermo Fisher Scientific Inc. a világ vezető tudományos intézeteként ügyfelek széles skálája számára kínál megoldásokat: gyógyszerészeti és biotechnológiai vállalatok, kórházak és klinikai diagnosztikai laborok, egyetemek, kutatóintézetek és kormányhivatalok részére éppúgy, mint környezetbiztonsági és folyamatellenőrzési/minőségellenőrzési szervezeteknek.