Parteneriate si soluţii OEM

ACAROM

ACAROM, Asociația Constructorilor de Automobile din România, este cea mai mare asociație reprezentativă în domeniu și reunește 144 de companii care dezvolta activități în industria de automobile. Înființată în 1996, ACAROM este vocea industriei auto românești.

Asociația inițiază, facilitează și coordonează acțiunile membrilor săi, inclusiv participarea la o serie de evenimente din industrie, organizarea de programe de formare, face lobby referitor la problemele din industrie, participă la dezvoltarea și difuzarea standardelor și a reglementărilor legate de sectorul auto.

AIPE

AIPE (Asociația italiană a Specialiștilor din Domeniul Echipamentelor sub Presiune) este o asociație fără scop lucrativ care reuneste cei mai importanți producători de cazane sub presiune din Italia.

Intenția organizației este de a face față în mod eficient și rapid, principalelor provocări cu care se confruntă producătorii de cazane, nu doar la nivel local, ci și la nivel internațional.

Altair

Altair este liderul global in furnizarea de tehnologie care susţine inovaţia clientelei şi au asigurat asistenţa expert in domeniile designului de produs,programe de inginerie avansată şi tehnologii de computerizare la cerere pentru ultimii 27 ani.

CYBERNET SYSTEMS

CYBERNET SYSTEMS a furnizat soluţii ştiinţifice computaţionale şi inginereşti pentru o gamă vastă de clienţi de mai mult de 30 ani. In mare specializată in furnizarea de software, CYBERNET SYSTEMS se străduieşte să ofere o soluţie completă la nevoile clienţilor CAE incluzând analize termale, structurale si fluide la nume.

ELSEVIER

Elsevier este liderul mondial în furnizarea soluțiilor informatice care îmbunătățesc performanțele științei, sănătății și a profesioniștiilor în tehnologie, împuternicindu-le să ia decizii mai bune, să furnizeze ingrijire mai bună și, uneori, să facă descoperiri revoluționare care trec peste limitele cunoașterii și a progresului uman.

OXFORD INSTRUMENTS

OXFORD INSTRUMENTS dezvoltă instrumente şi sisteme high-tech pentru cercetare şi dezvoltare, precum şi pentru industrie, de la soluții pentru cercetare de bază în fizică până la nanotehnologie viabilă comercial.

Siemens AG

Ca una dintre cele mai mari organizaţii electronice şi ingineresti din lume, Siemens AG are un puternic fundal şi implicare in domeniul Product Lifecycle Management (PLM). Asigurând o gamă de programe PLM, Siemens ţinteşte să ajute organizaţiile globale să funcţioneze ca o singură echipă prin crearea unei structuri coerente de date şi consolidând multiplele sisteme folosite in cadrul organizaţiei, cum ar fi programele CAD, CAM si CAE.

SPECTRO

Ca parte a Diviziunii de Analiza a Materialelor AMETEK, SPECTRO este unul din furnizorii de calibru global de instrumente de analiza, incluzând emisia optică si technologia spectrometriei fluorescente folosită de industrie, cercetare şi instituţii asemănătoare pentru analiza elementară a materialelor.

Thermo Fisher Scientific Inc.

Thermo Fisher Scientific Inc. este liderul mondial in deservirea stiinţei si asigură soluţii pentru clienţi in cadrul companiilor biotech si farmaceutice, spitale si laboratoare clinice de dignostic, universităţi, institute de cercetare si agenţii guvernamentale, precum si in industrii care se ocupă de mediu.