Partners en OEM oplossingen

ACAROM

ACAROM is de grootste vertegenwoordiger van de automobiel associatie in Roemenië en verbind 144 bedrijven die zich bezig houden met bestaande en nieuwe ontwikkelingen in de automobielsector. Opgericht in 1996, ACAROM is het gezicht van de roemeense automobielsector.

De associatie initieert, faciliteert en coördineert acties voor haar leden inclusief het deelnemen aan een reeks van indutrie evenementen, het organiseren van trainingsprogrammen, het lobbiën van industrie kwesties, de ontwikkeling en verspreiding van normen en voorschriften met betrekking tot de automobielsector.

AIPE

AIPE (Italian association of Pressure Equipment) is een non-profit organisitie die de grootste boiler fabrikanten in Italie samenbrengt.

De bedoeling van de organisatie is om effectief en snel het hoofd te bieden, met de belangrijkste uitdagingen voor de ketel producenten, niet alleen op lokaal niveau, maar ook op internationale schaal.

Altair

Altair is de toonaangevende wereldwijde leverancier van technologie die client innovatie versterkt, en verstrekken deskundige bijstand op het gebied van product design, geavanceerde engineering software, on-demand computing-technologieën en enterprise analytics oplossingen voor de afgelopen 27 jaar.

CYBERNET SYSTEMS

CYBERNET SYSTEMS verstrekt wetenschappelijke reken-en technische oplossingen voor een breed scala van klanten voor meer dan 30 jaar. Voornamelijk gespecialiseerd in het aanbieden van software, CYBERNET SYSTEMS streeft naar een totaaloplossing voor haar CAE klanten waaronder structurele, thermische en vocht analyse om er maar een paar te noemen.

ELSEVIER

Elsevier is een toonaangevende leverancier van informatie-oplossingen die de prestaties van de wetenschap, gezondheid en technologie professionals verbeteren, machtigd hen om betere beslissingen te nemen, leveren betere zorg, en het soms maken van baanbrekende ontdekkingen die de grenzen van de kennis en de menselijke vooruitgang bevorderen.

OXFORD INSTRUMENTS

OXFORD INSTRUMENTS ontwikkelt high-tech instrumenten en systemen voor onderzoek en ontwikkeling en voor de industrie, van oplossingen voor fundamenteel onderzoek in de natuurkunde en commerciële levensvatbare nanotechnologie.

Siemens AG

Als een van 's werelds grootste elektronica organisaties, Siemens AG heeft een sterke achtergrond en betrokkenheid op het gebied van Product Lifecycle Management (PLM). Het verstrekken van een waaier van PLM-software-oplossingen, is het Siemens doel om wereldwijde organisaties als een team te laten werken door het creëren van een samenhangende datastructuur en het consolideren van de vele systemen die worden gebruikt binnen de organisatie, zoals CAD, CAM en CAE software.

SPECTRO

Als onderdeel van de AMETEK Materials Analysis Division, is SPECTRO een van de toonaangevende wereldwijde leverancier van analytische instrumenten. Het gebruik van optische emissie-en X-stralen fluorescentie spectrometrie technologie die wordt gebruikt in de industrie, onderzoek en zowel de academische wereld voor de elementaire analyse van materialen.

Thermo Fisher Scientific Inc.

Thermo Fisher Scientific Inc is de wereldleider op het gebied van wetenschappelijke dienstverlening en biedt oplossingen voor klanten binnen de farmaceutische en biotech bedrijven zoals ziekenhuizen en klinische diagnostische laboratoria, universiteiten, onderzoeksinstellingen en overheidsinstanties, maar ook in milieu-en procesbeheersing industrieën.